ecovita kolozsvárHárom év után ismét megrendezésre került Kolozsváron az Ecovita vásár, melynek az Expo Transilvania adott otthont. Azt kell mondanom, hogy a 3 eltelt év alatt a vibrációk eléggé megváltoztak, a szervezők, a kíváncsiskodó emberek és a kiállítók még nyíltabbak és mondhatni letisztultabbak voltak, mint régebb.

Az Ecovita hasonló egy ezoterikus kiállításhoz, több szervezet vesz részt saját termékeivel vagy bemutatójával. Biorezonancia, bioenergia, meditáció, ganoderma, jóga, bio termékek, olajos kivonatok, könyvek, reiki stb. Széles a választék.

Lásd a multkori beszámolót:

Önmegvalósulás adás

Amikor a sahaja jógik részt vesznek egy ilyen rendezvényen, a fő tevékenységük az önmegvalósulás adás, meditáció, beszélgetés az érdeklődőkkel. Ez itt sem történt másképp, sőt mi több arra jöttem rá, hogy az önmegvalósulást sokkal könnyebben át lehet adni mint régebb és egyáltalán nem szükséges az önmegvalósulás gyakorlatának elvégzése, főleg ha az érdeklődő siet. Elegendő a szívünkbe helyezni figyelmünket és néhány pillanatig meditációs állapotba kerülni, amíg megjelenik bennünk a szeretet és a vibrációk, ebben a pillanatban az érdeklődő személyben is hasonló folyamatok mennek végbe, ha őszintén ugyanezt végzik velünk, tenyereinket a szív magaslatában tartva kétségtelenné válik a rezgések érzékelése.

érzed az áramlatot?
érzed?
A Föld Anya vibrációi is érezhetően változtak, sokkal finomabbak, sokkal könnyebben rájuk lehet hangolódni, és már nemcsak a rezgéseire, hanem akár a szeretetére is. Fantasztikus élményekben volt részem 2-3 személlyel, akikkel sikerült a Föld Anyával felvenni a vibrációs kapcsolatot, ezek a rezgések pedig teljes mértékben beburkolták lényünket.

Olyan ismert és ismeretlen személyekkel is találkoztam, akik több éve abbahagyták a sahaja jógát, viszont kellemes emlékek elevenedtek fel bennük, hát velük már mélyebb meditációs állapotokat értem el, valami hihetetlen az isteni mennyire munkálkodik még azokban az emberekben is, akik ritkábban meditálnak, de már régóta megvan az önmegvalósulásuk.

Anyám, kérlek add meg az önmegvalósulást
Anyám, kérlek add meg az önmegvalósulást

Stand

A sahaja jóga részlegnél nemcsak kolozsváriak ügyködtek, hanem segesváriak, aradiak, vásárhelyiek és beszterceiek. Örömteli volt a találkozásunk, hisz néhány kollégát nem láttam már évek óta, lelkesen beszámoltunk egymásnak az utóbbi idők történéseiről.

Az aradi kollektívához tartozó Janina Flueras nagyon szép beszédet és meditációt tartott a jógáról a konferenciák és műhelyek keretén belül.

ecovita - sahaja jóga csapat
a csapat egy része

Lecke

Általában hasonló rendezvényeken, vagy akár városnapokon, amikor a sahaja jógát képviselem, Shri Mataji megleckéztet. Ez most sem alakult másképp, de ezt a leckét finomabb szinten kaptam, mint máskor.

Egy másik jógacsoporthoz tartozó lánnyal meditáltam, majd elbeszélgettünk egy kicsit a jógáról, az önmegvalósulásról és egy életben levő guru fontosságáról. Feltett egy kérdést, ami eléggé elgondolkodtatott:
"A ti csoportotokban vannak olyan személyek, akik teljes mértékben önmegvalósultak?"

A mércét valaki mindig fennebb emeli.


Mélyülni, elengedni, egyensúlyban és szeretetben maradni.


2 megjegyzés:

  1. Szuper, nagyon örülök a sikereknek a fesztiválon hatalmas öröm!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Misi, ez tényleg fantasztikus, és még az is, hogy a szavakon keresztül is átszivárog ez az ÖRÖM a nyílt emberekhez ;-)

      Köszönet!!

      Törlés

 
Lábléc nézete