Meghívnálak egy időbeli utazásra, melyben szinte 2 hónapot visszarepülünk az időben. Nyár végi élménybeszámoló Cabellából.

pirkadat

Augusztus 24.

Utazás pirkadattól éjfélig. Hajnalban indultunk Kolozsvárról, az útvonal nagyjából Nagyvárad - Budapest - Nagykanizsa - Ljubjana - Trieste - Milano-t követte és Cabellában ért véget éjfél környékén. 1540 km 18 óra alatt néhány pihenővel.

Augusztus 25.

Azokon a napokon, amikor fáradt vagyok általában kevesebbet kommunikálok és cselekszem, csak megpróbálok a helyzetek áradatában úszni addig, amíg a vibrációs érzékelés visszaáll a normálisra.

cabella - havan
A szombati nap is nagyjából hasonló állapotban telt, viszont öröm volt újra találkozni régi ismerősökkel, Péterékkel, Bazsival, Katona Leviékkel, a brassói Mircea-val és elbeszélgetni más jógikkal akikről már hallottam, viszont sosem vettem fel velük a kapcsolatot: Edward Saugstad, Victor Vertunni ...

Victor Vertunnival
A hétvégei szeminárium és összejövetel Shri Krishnához kötődött, aki a vishuddhi csakrát ügyeli fel, így az Ő tulajdonságai kezdtek felelevenedni erősebben a jelenlevőkben. Az egyik legfontosabb tulajdonságok egyike a kívülállás, a másik pedig az ártatlanság, főleg az emberi kapcsolatokban.

cabella - raksha bandhan
A sahaja jógában is évente egyszer megrendezik a raksha-bandhan nevezetű ceremóniát, melyben egy finomszintű szimbolikus kötelék alakul ki férfi-nő, fiú-lány között, hasonló a testvéri szeretethez. Nagyon szép és emelkedett vibrációkkal bír az esemény.

cabella - raksha bandhan
Az esti programon fellépett Rajendra Prassanna, egy híres indiai bansuri és shennai zenész, fantasztikus programot tartottak a tablás kísérővel, az emberek állva tapsoltak egy-egy dal után.

Augusztus 26.

Az idő Cabellában nem érdekelt, így sosem tudtuk hány óra, csak annyit, hogy éjjel feküdtünk és reggeli után keltünk, így csak maradékokat fogyasztottunk reggelente.

egy kis masszázs
Ezt a napot inkább pihenésre szántam és magára az ünnepre. Lábáztatás, meditáció, körbesétáltam a bazár részeket, emberekkel beszélgettem és az egyik fiatal francia jóginivel, kinek fantasztikus kisugárzása volt, mesélt a CoolCheck projektjeiől.

Az esti ünnepély, a puja szépen telt és nagyon tetszett az egyszerüsége. Szokás szerint nagy éneklés és tánc zárta az éjt, melyben az összes maradék gondolati elképzelés, ellenállás feloldódott. Úgy érzem ez volt az a pillanat, amikor a vibrációkat, az önérzetet teljesen visszanyertem.

folyt. köv.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Lábléc nézete