/ Őszi reggelen /


Szombat délelőtt elsétáltunk Timivel egy közeli parkba Kolozsváron. Nagyon kedveljük az új hajnalnegyedi parkocskát, van egy kis játszótér része, amatőr kondi gépek, filagória, sétányok.

Körbesétáltuk, kimondottan hangulatosak a fűre lehullott sárgás-barnás falevelek. Timi gyűjtött is belőlük egy párat és játszadozva markolta meg a leveleket és dobta fel őket a levegőbe, melyek lassan ismét a földre huppantak.

hulló falevelek a kolozsvári parkban

őszi napfényben
fakó levelek fedik

a zöld domboldalt 

Reggel kevesen járkálnak a parkban, nyugodtan ki is próbáltunk néhány kondigépet és még Tai Chi-ra is jutott bőven idő. A napfényben pedig leültünk egymás mellé egy padra és élveztük a fénysugarak áradatát. Nyugodt meditátív állapotba ringatott minket.

Tai Chi egy rönkön :-)

Több kóborkutya is megjelent a közelünkben, ezt közöltem is Timivel. Néhány másodperc után (lassan) hátat fordítottunk a padoknak, a fáknak, a leveleknek, a sétányoknak, a filagóriának, a kondigépeknek és a kutyáknak...


Tetszett a bejegyzés?
Oszd meg barátaiddal, vagy Like-old, és írj bátran megjegyzést! A hírlevelekre pedig ide kattintva iratkozhatsz fel (rövid, de tanulságos tanulmány üti a markod)...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Lábléc nézete