belső változás, meditáció
A külső változásokkal nap mint nap foglalkozunk, követjük őket, figyeljük az árakat, az ingadozást, a bizonytalanságot, az időjárást, és mindazt, ami ezekkel jár.

Ám finomszinten is történnek dolgok, az érzésvilágban, a gondolatokban, a hozzáállásban, az eseményekben, és még a kozmikus tudattalanban is, de a nagy kérdésem az, hogy Ki veszi észre mindenzt? Kiben tudatosul mindez?

Ahhoz, hogy a pici dolgokat is észrevegyük és örüljünk nekik, ne csak a nagyok után vágyakozzunk, a legrövidebb út Önmagunk megismerése, Önvalónk feltárása, ami kezdetben csak egy egyszerű felismerésként tudatosulhat bennünk és akár benned is. Ha nem tudsz az egészről semmit, az a legjobb, nincs felesleges információ leraktározva az agyadban ezt illetően. Nagyon sok könyvet írtak minderről, aki olvasott ezekről, de nem próbálta ki gyakorlatban azt ami szóban forog, nem tapasztalta meg, hát kicsikét elkeserítő helyzetben lehet, mivel szerintem az elméleti tudás gyakorlati alkalmazása nélkül hasztalan.

A jó hír pedig az, hogy ezt most ki is próbálhatod mindössze 10 percben, oké 20 percben, mivel tanácsom az, hogy előbb könnyebülj meg, igyál néhány korty vizet vagy teát és indísd el az alábbi videót, majd kövesd a teendőket, mindvégig figyeld a belső változásokat, hogyan halad a figyelem a külső dolgokról a bennső felé.




Élvezd a jelent, a Lényed, és becsüld Önmagad úgy, mint Isten legnagyobb alkotását..

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Lábléc nézete