Éberség : SegesvárSegesvár egy szép középkori szász város, ahol minden nyáron megszervezték eddig a Középkori Fesztivált, az idei szervezkedés nehézségekkel járt, de nem maradt el. A többi városnapoktól eltérően úgy vettem észre itt több kézműves és hobby árus volt mint máshol, legalábbis ami a várban lévő felhozatalt illeti, a programok és események is jellegzetesebbek, középkori zenés koncertek, táncok, régi harci bemutatók és ehhez hasonlók zajlottak a színpadon.

Ha már ilyen hamar a közepébe vágtam kicsit visszapörgetem időben az eseményeket. Ismét péntek, hát lehet indulni Segesvárra, Diana már várta ezt a pillanatot, alig érkezett meg Borsabányáról már indultunk is tovább Segesvárra. Első alkalom, amikor Segesváron alszom, Flori néni és Hajni nagy szeretettel és kifejezetten hatalmas örömmel fogadtak, fincsi zöldpaszulyleves után előkerült Diana áfonyája, überbio, más Borsa mellett nem terem :-) Hajnival és Norbival pedig sokat komolykodni nem lehet, poénkodni, bulizni és hülyéskedni annál inkább.

Éberség : Segesvár - Áron, Hajni, Norbi
Szombaton szépen összegyűltünk segesváriak, kolozsváriak, medgyesiek, brassóiak, szentgyörgyiek önmegvalósulást adni, de a találkozás és az együttlét pillanatai mind-mind felemelő érzésekkel volt tele, a brassóiak javarészét szilveszter óta nem láttam, de ez az eltelt idő mintha nem is létezne, olyan mint egy lépés a nap folyamán, észre sem vesszük és már ezret léptünk. Bea, kedves húgom, hát a szeretetet nem kellett senki sem kicsalogassa a szívéből, a medgyesiek és a segesváriak pedig erőtől duzzadtak, nem húzták az időt, előkaptuk a finomrendszerábrákat és elkezdődött a vibrációk érzetének átadása. Mivel elég borsos árat szabtak meg egy 3x3-as sátorhelyért ezen ábrákat a hosszú felvezető lépcsők végébe, egy iskolához vezető sétányon helyeztük el, egyiket bokorra akasztva, másikat a kerítésre harmadiknak pedig volt állványa.

Éberség : Segesvár - önmegvalósulás
Összehasonlítva Tusnádfürdővel a vibrációk érezhetően másak voltak, az érdeklődőknek nehezebben lehetett átadni az önmmegvalósulást, picit erélyesebben kellett hozzáállni a dolgokhoz, de azért nem volt vészes, aki nyílt volt érezte, ellenben nem lehetett olyan mélyre menni mint Tusványoson. De mily érdekesen jöttek a turisták, mivel a legtöbb érdeklődő nem is helybéli volt, hanem bukaresti, temesvári, brassói, kolozsvári, szebeni, szovátai, udvarhelyi, és mily meglepetés volt egy zilahi rocker leánynak megadni az önmegvalósulást, beszélni a szeretet megnyilvánulásáról, mivel ez a zenestílus állt hozzám a legközelebb, megfigyeltem a hajasok viszonyulását az egészhez, de általánosságban véve elég zárkózottak, és az újat nem szeretik, ott van egy elrejtett félelem. Hát ezért lepett meg annyira szülővárosomból az a leányka, ugyanúgy mint Vass Judi, akivel szinte egy éve nem találkoztam, valamint két gimnazista osztálytársam, Atti és Katika, akik nyíltságának és bátorságának nagyon örültem és főleg annak az őszinteségnek és jelenérzetnek amit nyújtottak.

Éberség : Segesvár - önmegvalósulás
Külföldiek is akadtak szépszámmal, németek, belgák, magyarországiak, azt vettem észre elönt egy különleges érzés, amikor egy pár kapja meg az önmegvalósulást, így történt ez egy magyarországi turista csoport esetében is, előbb a fiú bátorkodott aztán indult volna a csoport, de a barátnője is érdeklődött, hú azok a ragyogó kék szemek, az a nyíltság és sugárzás, hát ilyet, 1-2 perc alatt egyből érezte a vibrációkat az ujjbegyekben, a tenyérben, és a szívében is.

Éberség : Segesvár - kávézásA kávézások, nagy kajálások, meditáció és a humorzsák osztogatások sem maradtak el, ezekről szépen gondoskodtunk: Flori néni finom töltöttkáposztája és lekvárja, Costi, Bea, Norbi jelenlétében dőltek a poénosabbnál poénosabb történetek, hihetetlen hangulat volt este is a lakásban.
Meglátogattuk Noémit is, egy aradi jógini, aki férjével érdekes szimbólumos kerámia díszeket árult a várban, tízezerszeres öröm, szinte egy éve találkoztunk futólag utoljára, azóta sokmindent másképp érzek, más szemmel látok, a virágok pedig csak nyílnak, egyik a másik után, ugyanígy nyílik Noémi is, a segesvári Ildi is, a sahaja jógik és az egész emberiség.

Így telnek a sahaj hétvégék, így kovácsolódunk, erősödünk, örömtelien öleljük meg egymást találkozásnál és elválásnál. Kedves olvasó, engedd meg, hogy téged is ugyanilyen testvéri szeretettel öleljelek meg, nemtől és kortól függetlenül.


Képekhez katt >ide<.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Lábléc nézete