/ félelem inkább vagy szeretet?  /


"Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban..."
Manapság divatosak a gonosz, alacsony rezgésszintű hüllőkről (reptiliánok - annunakik), valamint a magasabbrendű szíriusziakról (és társaikról) szóló történetek. Egyesek szerint a csillagközi térben éterikus szinten zajló csatározások mennek végbe... méghozzá napjainkban.


hüllő - reptilián - annunaki
Nem szívesen feszegetem ezt a témát, de mivel már másodjára ütközöm bele idén, ezért nem hagyhatom figyelmen kívül.

Először Emília kérdezett erről még a nyári II. Góbémeditációs táborban, majd másodjára Emese vetett fel egy kérdést kb. 2 héttel ezelőtt e témát illetően: mi erről a véleményem.

Nem merültem bele nyakig az annunakik eredetébe, kik is ők, honnan erednek. Annyit tudok róluk, hogy a múltbéli sumer mítoszokban szemlélődő angyalokként, őrzőkként szerepelnek. Ezek az információk a tudatalattihoz kötődnek (a tudattalan múltat idéző elmerétege).
Ám manapság mintha egy sci-fi világ szereplőiként bukkannának fel, intergalaktikus csatározásokban negatív entitásokat képviselnek. Ez pedig könnyedén a tudatfeletti termése (a tudattalan jövőt elővetítő elmerétege).

szíriusziRöviden, a szíriusziak lennének a jók, mert ők magasabb energiahálózattal és rezgésszinttel rendelkeznek, ápolják a kapcsolatot az istenivel, igyekeznek a magasabb éterikus szintek elérésére.
Az annunakik pedig a rosszak, mert ők megmaradnak az alacsonyabb rezgésszintnél, agresszívek, lázadók és negatív gondolatokkal az emberi elmét manipulálják. Ebből nyerik erejüket.

Az emberiség is képbe jön, melynek el kellene döntenie melyik oldalra áll, a világosságot választja vagy a sötétséget. Nagyjából ez a sztori lényege, ha kedved van ezt tekintsd meg, van hozzá magyar felirat is:
https://www.youtube.com/watch?v=wBQ1CxO2aws



Ki manipulál kit? Mit érdemes tenni?

Bárkit hallottam az annunakikról beszélni, finomszinten egy rejtett félelmet, aggódást éreztem az illetőn. Ha ezek a könyvek, internetoldalak vagy filmek az annunakikat taglalják, és az ember figyelme olyan, hogy a negatív dolgokra, a szenzációkra sokkal kapósabb, mint az egyszerű, felemelő dolgokra, nem csodálom, hogy a pánikkeltés tömeges. Főként azok érintettek, akik lelkiséggel, ezotériával vagy összeesküvés-elméletekkel foglalkoznak.

Figyeld meg magad, te miként érzel e témát illetően? Benned milyen érzéseket kelt?

Ha már tudatában vagy annak, hogy mit lehet manipulálni, és mit nem, akkor talán érdemes lenne az utóbbival foglalkoznod. Felfedezned önmagad, egyszerűen, önvizsgálattal.


Az elme és a lélek

Két módon lehetsz befolyásolható (irányítható), ám mindkettő az elméhez kapcsolódik: gondolatokon vagy érzelmeken keresztül.

blake - lélek ragyogásaHa ezt őszintén felismered magadban, akkor igyekszel majd túllépni ezeken.
Akár az elképzeléseken, a fantázián, de még a kellemes érzelgősségeken is. Az elme "ürességében" rátalálsz a Lényedre, a Lelkedre, melyet tiszta szeretetként érzékelhetsz a szívedben. Amint ezt ragyogni, sugározni hagyod, belepi az egész tested, és egy megvilágosult tudatállapot veszi kezdetét. Ekkor a vibrációs áramlás sokkal intenzívebb, ebben már nem létezik manipulálás, hisz az ego összezsugorodik.


Így hát eldöntheted mit választasz:
  • a további információkat, olvasmányokat különféle lényekről, vagy 
  • a hozzáállásodat, a szokásaidat kezded megváltoztatni annak érdekében, hogy minél harmonikusabb, örömtelibb legyél ebben az életben
Az alacsony rezgésszintet választod vagy a magasat?


Idővel akár érezni fogod, hogy a csatározások nem is rajtad kívül zajlanak, nem a csillagközi, éterikus, N-dimenziós terekben, hanem tebenned.


De a leges legjobb, ha a saját vibrációs érzékelésed alapján viszonyulsz az ilyen jellegű témákhoz, illetve ez alapján döntesz.




Tetszett a bejegyzés?
Oszd meg barátaiddal, vagy Like-old, és írj bátran megjegyzést! A hírlevelekre pedig ide kattintva iratkozhatsz fel (rövid, de tanulságos tanulmány üti a markod)...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Lábléc nézete